Vi hämtar dig

Med Ringarums kan Du börja och avsluta Din resa på hemorten. Från minst 15 orter runtom i Östergötland erbjuder vi hämtning – se påstigningstabellen. Vi är ett av mycket få företag som utan extra kostnad ordnar anslutning från många orter. Det innebär också att Du slipper fördyrande övernattningar vid resans början och slut.

Trygghet, säkerhet, service
Du är i goda händer med Ringarums – hos oss kommer säkerhet och service i första hand. Vi använder oss enbart av rutinerade och välmeriterade bussförare, med långvarig erfarenhet av turistbusskörning i såväl Norden som Europa. Att framföra en fullastad turistbuss på slingrande alpvägar, snabba autobahn eller i stressig storstadstrafik ställer speciella krav på kunskaper hos föraren. Att bjuda på en trygg och mjuk färd, att hålla bussen i toppskick är en del av deras yrkesheder!

Vi sätter alltid din säkerhet i fokus!

Våra reseledare ger dig bästa service för att du ska må riktigt bra på din semesterresa. Vi vet hur viktiga reseledaren och bussföraren är för att göra din resa minnesvärd.

Bussen du åker med
Bussen är naturligtvis en viktig del av bussresan. Med oss reser du i första klass. För att trygga kvaliten och säkerheten för våra kunder har RINGARUMS investerat i det allra modernaste vad det gäller teknik, säkerhet och miljöklass. Datorstyrd klimatanläggning ger sommar som vinter alltid behaglig temperatur. Kylskåp, toalett, kaffebryggare, fällbara Pullmanfåtöljer med fotstöd, stora panoramafönster för bästa sikt, radio, CD, DVD m.m… allt för din komfort.

Grupper och föreningar
Har ni en grupp som vill ut på en kort eller lång resa – en eller flera dagar spelar ingen roll. Vi hjälper gärna till! Ge oss era önskemål och vi ”skräddarsyr’’ en resa just för er. Vi lämnar även förslag på olika resmål. Ni kanske enbart är i behov av att hyra en buss, vilket också naturligtvis går bra.

Ni får en bekväm och säker buss med kunnig yrkesförare. Mindre grupper, som inte fyller en egen buss, är mycket välkomna med på våra ordinarie resor i programmet. Resan kan också samköras med någon annan förening eller grupp med samma resplaner, som er grupp. På så sätt fyller vi bussen. Vad ni än har för residé eller önskemål är ni alltid välkomna – Vi skall göra vårt bästa för att ni ska bli nöjda.

LAGSTADGAD RESEGARANTI
Enl. resebyrålagen har RINGARUMS till kammarkollegiet ställt garanti till skydd för sina resenärers depositioner.

SAMARBETE
Vårt goda samarbete sedan år 1995, med VIKINGBUSS kommer att fortsätta, samt med Barnarps Trafik som vi samarbetat med sedan 3 år tillbaka. Detta medför att vi kan garantera många fler avresor ur vårt program. Vid 25 deltagare per resa garanterar vi avgång.

RESAN DU VÄLJER
Vi hoppas att den ska bli den angenäma upplevelse Du förväntar Dig. Detta oavsett om Du väljer en kort eller lång tur, inom Sverige och Norden eller ut i Europa. Välj en resa med många sevärdheter och aktiviteter eller med avkoppling och lugnare tempo. Men priset kanske Du undrar över… givetvis är priset viktigt för Dig, men nu kan inte en resa enbart värderas i pengar.

En resa är så mycket mer, exempelvis bekvämlighet, säkerhet, komfort, rätt planering, trygghet, service, gemenskap och resminnen som inte går att värdera i kronor och ören. Har Du nu satt Dig till rätta för att leta reda på just Din resa? Tänk vilken minnesvärd upplevelse Du kommer att få på Din favoritplats i verkligheten!!!