Efter många års erfarenhet inom bussbranschen ser vi fortfarande med glädje fram emot varje nytt år med resor både inom och utanför Europas gränser och icke att förglömma vårt vackra Norden!

Vi har ett omfattande samarbete med Vikingbuss sedan 19 år,  vilket innebär att vi kan garantera många fler avresor ur katalogen.

Vår fokus ligger i att Du som kund ska känna dig trygg när Du reser med oss, därför har vi bussar som klarar alla miljökrav och skön bekvämlighet.
Är Ni ett företag så hjälper vi Er gärna med transport till konferenser, personalaktiviteter och dylikt. Ni kan hyra våra bekväma bussar med chaufför för en eller flera dagar, och behöver Ni mat och boende så ordnar vi det. Detsamma gäller föreningar och större sällskap, vi står gärna till tjänst om Ni vill göra dagsturer eller längre resor.

Företaget är väl etablerat och står för kvalitet och vi sätter alltid kunden i första hand. Med andra ord fixar vi det mesta när det gäller god service!

God service ger även våra kunniga reseledare som är valda med omsorg och de ser till att Din resa blir en minnesvärd upplevelse.

När Du reser med oss så kliver Du ombord på ordinarie buss redan från starten mot resmålet, alltså inga byten på vägen.

Vi hoppas verkligen vi ses ombord framöver!

Välkomna!