BOKA RESAN

Lämna slasket och res med oss!

Lämna slask och vinterrusk hemma och följ med oss till Playa del Inglès. Vi bor på trevliga Abora Catarina Hotel by Lopesan som ligger i centrum av Playa del Inglès, stranden ligger 800 m bort. Under vistelsen har vi All-inklusive så man behöver inte tänka på matlagning eller vad drinken kostar vid poolen, allt ingår, så himla enkelt bekvämt och billigt! Poolen är uppvärmd och självklart har vi reseledare med under hela resan.

Dag 1 Östergötland – Gran Canaria
Vår buss hämtar upp på någon av våra påstigningsplatser i Östergötland på morgonen för färd mot Arlanda. Planet avgår kl.11.05 mot Las Palmas där vår transfer väntar för att ta oss till Hotellet.

Dag 2-12 Gran Canaria
Nu har vi fullt upp med att ta det lugnt!  Vår reseledare ordnar med olika trevliga utflykter, för de som vill, såsom tur till Las Palmas, tur ut på Gran Canaria och Tapas-kväll.

Dag 13 Gran Canaria – Arlanda
Under förmiddagen checkar vi ut och lämnar Playa Inglés för att ta oss till flygplatsen. Flyget går under eftermiddagen åter mot Arlanda. Där väntar vår buss för vidare färd till hemorten.

Våra utflykter:

Playa Inglés – en introduktion
Följ med vår reseledare på en promenad genom den trevliga semesterorten. Vi ser de bästa stränderna, de trevligaste barerna och självklart vår reseledares hemliga smultronställen. Utflykten ingår i resans pris.

Las Palmas med rundtur och shopping
Vi ser de två äldsta stadsdelarna där spanjorerna slog sig ner för att kristna och erövra ön 1478. Vi besöker Saluhallarna, Sankta Anna katedralen och de som vill kan besöka Columbusmuseet. Kanske lite shopping på gågatan La Triana innan vi avslutar vid Las Canteras stranden. Pris 30 euro

Puerto Mogán
Vi åker en tur till Puerto Mogan, här hålls Gran Canarias största marknad varje fredag. Själva staden är mycket vacker med ett kanalsystem som påminner om Venedig. De som vill följer med på en trevlig lunchrestaurang där vi kan äta lunch. (ingår ej) Pris 20 euro

Tapaskväll
Vi får flera goda tapasrätter och en halv flaska vin. Under kvällen blir det också dans, Blir kvällen kanske sen? Transport ingår till restaurangen. Pris beroende på arrangemang, (20-35 euro). Vår reseledare ordnar fler utflykter på plats, dessa ordnas beroende av vad som pågår med tex karneval eller marknader etc.

Vissa utflykter kräver ett minst antal deltagare på 15 personer för att de ska kunna genomföras.