BOKA RESAN

Häng på vår resa 16/5 och fira 17:e Maj i Oslo med oss och Norska folket!

Upplev dejlige Köpenhamn och herlige Oslo på samma tur! Vi njuter av havet hela vägen mellan Köpenhamn och Oslo då vi kryssar ombord på DFDS moderna färjor. Köpenhamn erbjuder Ströget det centrala shoppingstråket med närliggande nöjesdistrikt, samt Nyhavn som utgör typiskt pub och uteserveringsområde. Oslo med huvudgatan Karl Johan som präglas av ett stort folkliv. Nära gatan finns hamnen med Rådhuset och Akershus fästning.

Dag 1. Till Köpenhamn
Vi åker från hemorten under morgonen till Köpenhamn via Öresundsbron. Egen tid i ”Dronningens by” för lunch och promenad på Ströget innan det är dags att gå ombord på färjan. Turen tar oss genom Öresund via Ven innan det är dags för middag i form av buffé. Dans och underhållning i nattklubben för de som önskar, kanske lite shopping eller bara sitta i någon av barerna och njuta.

Dag 2. Oslo
Frukostbuffé och därefter chans att se färjan segla upp genom Oslofjorden från första parkett. Vi kör en rundtur i Oslo och ser bla. operan, Vegelandsparken och Akers brygge och mycket annat. Under eftermiddagen fri tid på egen hand på Oslos paradgata Karl Johan innan det är dags att återvända till färjan. Ombord väntar en middag i restaurangen och därefter står alla färjans begivenheter till vårt förfogande.

Dag 3. Köpenhamn – Hemorten
Frukostbuffé innan ankomst till Köpenhamn där vi gör en rundtur med vår buss och äter lunch på egen hand innan vi styr hemåt. Färden går via Öresundsbron och vi beräknar vara tillbaka i Östergötland under kvällen.