BOKA RESAN

polenkryss

Med Stena Line

Våra kryssningar till Polen är mycket populära. – Ombord njuter du av det goda livet till havs, med restauranger, mingelvänliga barer och sprängfylld butik – då är det lätt att trivas! Efter en avkopplande överfart har vi en heldag i Polen för rundtur och shopping.

Dag 1. Till Karlskrona
Vi startar vår resa vid lunchtid för färd mot Karlskrona och stannar för lämpliga raster längs med vägen. Ankomst till Karlskrona där färjan avgår 21.00 och nu har vi en hel kväll ombord. Den som har förbokat äter buffé, för den som vill äta på egen hand har fartyget även á la carte restaurang. (ca 370 km)

Dag 2. I Polen
Frukostbuffé. Färjan lägger till i Gdynia kl. 09.00. Nu är vi redo att upptäcka Polen, vi börjar med en rundtur i Trestadsområdet. Städerna Gdynia, Gdansk och Sopot ligger som ett pärlband utmed Gdanskbukten. Vi stannar för lunch på egen hand och avslutar med shopping i ett stort köpcenter. Färjan avgår kl 19.00. (ca 370 km)

Dag 3. Hemresa
Frukostbuffé. Färjan lägger till i Karlskrona 07.00. Vi styr hemåt och gör lämpliga raster längs med vägen. Vi räknar med att vara tillbaka i Linköping ca kl 14.00