BOKA RESAN

Reseträff på Cinderella buss 10

Begränsat antal platser!

En kryssning till Åland med rika tillfällen för avkoppling, nöjen, shopping och reseinformation. Program för resan är preliminärt enligt följande

 

All tid är svensk tid!!!

 

DAG 1 Avresa från hemort enligt tidtabellen på baksidan Vi gör ett kort stopp innan ankomst till Stockholm cirka klockan 17.00.

Vid terminalen får var och en sin biljett till samtliga arrangemang som ingår.

18.00 Lämnar båten kajen.

19:45 Bjuds det på välkomstdrink, m.m. i Etage. VikingBuffé middag, inkl. dryck, öl/vin serveras i matsalen på däck 8 (tid meddelas i bussen). Därefter är kvällen fri till dans, underhållning, shopping i taxfree, eller bara avkoppling.

 

DAG 2

07.00-09:30 Frukost

09.15 och kl. 11.15  RESEINFORMATION i stora konferenssalen på däck 9. Film, bildvisning och information om årets stora reseutbud.

Våra hytter har vi under hela resan. Kanske en slummer kan kännas bra efter all information eller ett bastubesök, varför inte en tur på däck för att se skärgården i vinterskrud eller prata vidare med oss och gamla vänner… det finns så mycket att göra ombord på detta lyxiga fartyg. En lunch ombord i á la carte matsalen eller i någon annan av fartygets restauranger. Kanske en kopp kaffe i baren smakar bra som avslutning på denna sköna dag ombord.

15.15 Ankomsten till Stockholm vi återvänder med våra bussar direkt till respektive påstigningsort.

 

Den här resan kan vi i samarbete med Viking Line erbjuda till ett mycket lågt pris!

 

PRIS:     850:- för 2 personer