BOKA RESAN

Dalhalla

Vi åker på förmiddagen för att vara uppe vid vårt hotell, Scandic Hotell Falun Lugnet på eftermiddagen. Vi äter en tre-rätters middagsbuffé på hotellet, c:a kl 16.00-18.00 och därefter åker vi upp till det berömda kalkbrottet i Dalhalla, konserten börjar 21.00 med dom härliga Sven-Ingvars . Efter att ha njutit av denna fantastiska underhållning åker vi mot hotellet igen där sköna sängar väntar.

Dag 2. Börjar vi med en härlig frukostbuffé. Nu rullar bussen mot våra hemorter och vi gör ett stopp för fika/lunch på egen hand.

2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Den karaktäristiska stämman tystnade men han lever ändå i allra högsta grad vidare genom den enorma låtskatt som Sven-Ingvars levererat genom sina 60 år som band. I sommar besöker Sven-Ingvars Rättvik och Dalhalla för att ge en känslosam konsert och en musikalisk resa genom bandets låtskatt. Hits, nya tolkningar och bortglömda skatter, allt stöpt i ett härlig hyllning till bandets ledstjärna – Sven-Erik Magnusson.