BOKA RESAN

Flyg från Linköping!!!

Wien som 2001 togs upp på UNESCOS världsarvslista var hjärtat i Habsburgarnas mäktiga rike. Förutom alla historiska sevärdheter och palats från dess ärorika förflutna bjuder Wien in till nöje och shopping. Här i Österrikes eleganta huvudstad med sitt smörgåsbord av spännande arkitektur finns också alla möjligheter att äta och dricka gott.

Dag 1 till Wien
Vår anslutningsbuss tar oss till flygplatsen i Linköping varifrån vi flyger till Wien där vi landar efter lunch. Vår buss tar oss till Arte Hotel Wien där vi ska bo i tre nätter. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet alla kvällar.

Dag 2 Stadsrundtur
Utmed Ringstrasse dyker storslagna palats upp från fornstora dagar då kejsardömet stod på sin topp. Parlamentet med grekiska influenser liksom Habsburgarnas enorma palats, Hofburg är bara några exempel. Till fots tar vi oss en närmare titt på innerstaden med såväl Stefansdomen och Café Sacher.

Dag 3 Wien
Idag är hela dagen fri för eget förfogande. Er reseledare kommer med tips; lite shopping på Mariahilferstrasse, ett besök på något av stadens många museum, en båttur på Donau, ett besök i Schönbrunn eller varför inte slå sig ner på ett av stadens många caféer och njuta av livet? Staden är full av möjligheter.

Dag 4 Wien – Hemorten
Vår buss tar oss tillbaka till flygplatsen varifrån vi återvänder till Linköping där vår anslutningsbuss väntar på oss.

Vårt hotell
Arte Hotel Wien **** – ligger centralt vid Wiener Stadthalle nära ett nöjes- och shoppingcentra. Hotellet öppnade år 2017, för vidare info se www.artewien.at

Flygtider
06JUN  KL1178     Linköping-Amsterdam        kl.06:05-07:50
06JUN  KL1845    Amsterdam-Wien                 kl.11:45-13:30
09JUN  KL1846    Wien-Amsterdam                 kl.14:20-16:15
09JUN  KL1183    Amsterdam-Linköping         kl.21:00-22:45