Rostock 3 D Valdemarsvik Norrköping Linköping osv

Shoppingresor Rostock

Rostock är en jättetrevlig stad varför inte följa med på våra prisvärda 3 dagars resor i ett betydligt lugnare tempo och tid att upptäcka Rostock.

 

Dag 1.

Samma som måndagsbussen

Dag 2.

Frukost på hotellet. Avresa kl. 09.00 från hotellet till Calles för 2,5 timmars shopping. Tillbaka till hotellet och sen har man hela eftermiddagen/kväll att njuta av den trevliga staden.

Dag 3.

Avresa från hotellet kl 08.00 vi beräknas vara i Linköping kl 19.00 och i Norrköping kl 20.00 osv

INGÅR:

Bussresa i helturistbuss, färjor enl. program, vägskatter, vägavgifter, logi i dubbelrum, 2 frukost på hotellet. 100 kg shopping.

VIKTIGT

Allmänna och Särskilda resevillkor gäller, se vår katalog eller vår hemsida www.vikingbuss.com / www.ringarums.se Vi reserverar oss för ev. valuta- och skatteförändringar och förbehåller oss därmed rätten att justera priset pga nämnda förändringar som ligger utanför vår kontroll och uppkommit efter det datum då resan producerades. Saknar ni avbeställningsskydd kan ni beställa det hos oss. Detta ska beställas vid bokning eller senast 10 dgr efter bokning.

 

Vårt Hotell:

Rostock Intercity*** är ett modernt hotell beläget brevid centralstationen i Rostock ca 15min promenad till torget och gågatan. Det går spårvagnar precis utanför hotellet ner till centrum och de är gratis för hotellets gäster (man begär ett kort i recepionen)gratis WiFi. Hotelet har Restaurang och bar.

 

Avresor